Akaun onlinehealth.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Penawar Kencing Manis / Penawar Diabetes


AWAS !! Apa yang bakal anda saksikan mungkin merubah persepsi anda terhadap penyakit diabetes anda

ANDA ADA PENYAKIT KENCING MANIS ??

ANDA ADA PENYAKIT DIABETES ??

Insha Allah....Kami boleh bantu anda !!


Lihat di bawah untuk dapatkan penawar kencing manis / penawar diabetes anda !!


Sebelum tu...ketahui fakta menggerunkan penyakit kencing manis / penyakit diabetes yang terdapat dalam keratan akhbar
Tanda-Tanda Awal Penyakit Kencing Manis / Penyakit diabetes menurut maklumat dari Kementerian Kesihatan Malaysia

Berapakah Bacaan Gula Anda ??


ANDA INGINKAN BACAAN GULA SEPERTI INI ??
KESAN JIKA ANDA TIDAK MENGAWAL PENYAKIT KENCING MANIS / PENYAKIT DIABETES ANDA ??
JANGAN RISAU !!

BERITA BAIK UNTUK ANDA !!

MEMPERKENALKAN PENAWAR KENCING MANIS / PENAWAR DIABETES YANG AMAT BERKESAN, TERBAIK DAN MUJARAB !!


RAWATAN ALTERNATIF YANG TIADA KESAN SAMPINGAN

PENAWAR KACIP EMASUbat kencing manis / ubat diabetes yang di rumus khas ini hanya menggunakan bahan semulajadi dan tiada bahan kimia.

PENGASAS PENAWAR KACIP EMAS“Niat saya untuk membantu mereka yang mengidap penyakit kencing manis ini dengan keredhaan Allah”

Demikianlah ujar kata-kata penuh bermakna daripada pengasas Penawar Kacip Emas, Allahyarham Kapten (B) Yusoff Md Saad yang telah memulakan penghasilan produk Kacip Emas sejak dari tahun 2001 lagi.

Proses permulaan pada awalnya hanyalah dijalankan secara kecil-kecilan di rumah. Berbekalkan rumusan bahan semulajadi dan teknik tradisional warisan turun-temurun, beliau telah mengorak langkah ke alam perubatan tradisional yang telah mengejutkan pengguna. Pembungkusan produk asal pula sekadar menggunakan botol mineral sahaja. Beliau menjalankan perniagaan dengan menjualnya dari rumah ke rumah dan sekarang beliau mempunyai kilang untuk memudahkan penyediaan dan penghantaran ke seluruh negara.
     BAHAN-BAHAN SEMULAJADI UTAMA PENAWAR KACIP EMAS

  1. BUNGA MUKMIN
  2. BUNGA CHRYSANTEMUM
  3. TIMUN
  4. CUKA NIPAH

Kesemua bahan-bahan ini menjalani pelbagai peringkat pemprosesan sebelum ianya boleh dijadikan ubat kencing manis / ubat diabetes.

Penawar Kacip Emas™ mengandungi hanya bahan-bahan asli dan semulajadi yang dirumus khas supaya bertindak dengan lembut dan berkesan.  Gold Pincer @ Kacip Emas™ tidak mempunyai bahan tambahan, pengawet atau bahan tiruan.

Penawar Kacip EmasTM telah distatuskan sebagai minuman kesihatan (Health Drink) oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah memiliki sijil HALAL. Kaedah pemprosesannya terdiri daripada pelbagai peringkat berbanding dengan jenama minuman kesihatan yang lain. Peringkat-peringkat yang terlibat adalah proses pembakaran, kukusan dan perahan yang menggunakan hanya 5% air sahaja.

Rasanya tidak pahit dan tidak memberikan rasa panas badan. Minuman ini seperti jus lain cuma ianya tidak dicampur gula.KELEBIHAN RAMUAN PENAWAR KACIP EMAS

Penawar Kacip Emas™ @ Gold Pincer telah terbukti menunjukkan kesan yang amat positif dan memberangsangkan bagi menghilangkan punca-punca kencing manis / diabetes.

Keunikan penawar ini telah banyak membantu pesakit – pesakit diabetes. Jus asli cecair memberikan penyerapan pantas kedalam sel badan dan sekaligus membantu perkara-perkara berikut:

  • Membantu MENCERNAKAN GLUKUSA dan membenarkan glukusa dalam darah menembusi dinding sel
  • Membantu MENINGKATKAN KUALITI OKSIGEN dan mengaktifkan sel-sel di dalam badan
  • Membantu MENGURANGKAN KELETIHAN dan KELESUAN TENAGA yang seterusnya MENGEMBALIKAN TENAGA DALAMAN khususnya bagi lelaki
  • Membantu MEMULIHKAN RASA KEBAS KAKI DAN TANGAN
  • MENGEMBALIKAN DERIA RASA dan MEMULIHKAN LUKA TERUK atau KRONIK akibat Diabetes
  • Membantu MEMPERJELASKAN PENGLIHATAN YANG KABUR berpunca dari Diabetes.REAKSI PENGGUNA PENAWAR KACIP EMASPENAWAR KACIP EMAS DI TV BERNAMAPENAWAR KACIP EMAS DIDALAM KERATAN AKHBAR


Klik Sini untuk whatsapp kami